Onze producten

Mix & Match Basic

Heb jij een sterke voorkeur voor bepaalde smaken? Of stel jij liever je eigen ‘Cadeau’ box samen? Geen probleem! Selecteer dan zelf de 8 smaken die jij wenst.

Bekijk product

Chipsbox

Verras vrienden, collega's, of jezelf met een Chipsbox als cadeautip – een smaakvol geschenk omdat iedereen van chips houdt. Een originele en heerlijke verrassing voor elke gelegenheid!

Bekijk product

Mix & Match Party

Heb jij een sterke voorkeur voor bepaalde smaken? Of stel jij liever je eigen ‘Cadeau’ box samen? Geen probleem! Selecteer dan zelf de 24 smaken die jij wenst.

Bekijk product
lays mama mias

Mix & Match Friends

Heb jij een sterke voorkeur voor bepaalde smaken? Of stel jij liever je eigen ‘Cadeau’ box samen? Geen probleem! Selecteer dan zelf de 16 smaken die jij wenst.

Bekijk product
lays mama mias

Chipsabonnement

Wil jij nooit meer misgrijpen op deze lekkere snack? Gun jezelf dan het gemak van een Chips abonnement!

Bekijk product

Chipsfriend ticket

Wil jij ook een Chipsfriend worden van Chipsabonnement.nl, bestel dan onderstaand jouw unieke 'voor altijd Chipsfriend ticket'.

Bekijk product
lays mama mias

Themabox Vrijmibo(x)

De vrijdagmiddagborrel is niet compleet zonder iets lekkers op tafel. Zorg dat er bij jou op het werk altijd een Chipsbox op voorraad staat!

Bekijk product

Themabox Hot ‘n Spicy

Wanneer je vooral van pittige en sterk gekruide chips houdt, is de Hot ’n Spicy Chipsbox helemaal jouw ding!

Bekijk product

Themabox Bio

Kun jij de verleiding van chips niet weerstaan? Maar wil je je daar toch nog op een enigszins verantwoorde manier aan toegeven? Ga dan voor de Chipsbox Bio.

Bekijk product